Deelt Wonen Zuid mijn gegevens met andere partijen?

Wij kunnen je persoonsgegevens delen met organisaties die worden ingeschakeld bij de uitvoering van de huurovereenkomst. Zo kan bijvoorbeeld een aannemer worden ingehuurd om reparaties aan de woning uit te voeren. Deze organisaties krijgen alleen toegang tot die persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van hun taak, zoals je adres of eventueel een telefoonnummer. Dit geldt ook voor gegevens die aan de accountant of de overheid verstrekt worden.

Wij maken gebruik van softwareprogramma’s om onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. De leveranciers van deze softwareprogramma’s hebben toegang tot persoonsgegevens. Om ervoor te zorgen dat zij op een rechtmatige manier hiermee omgaan hebben wij verwerkersovereenkomsten met hen afgesloten.

In bepaalde situaties kunnen persoonsgegevens gedeeld worden met de politie of zorginstellingen bijvoorbeeld, om woonoverlast of fraude aan te pakken.

Wij verkopen geen persoonsgegevens aan derden. Ook zullen wij geen persoonsgegevens die aan derden doorgeven voor hun direct marketing doeleinden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden