Betaalwijzen

Je kunt de maandelijkse huur op verschillende manieren aan ons betalen. Je kiest zelf welke manier het beste past bij jouw situatie. Heb je vragen over de betaalmogelijkheden of wil je graag met ons hierover overleggen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 66 53 655 of via huurincasso@wonen-zuid.nl.

Automatische incasso
Door ons te machtigen om iedere maand je huurbedrag af te schrijven hoef je nergens meer naar om te kijken. Er moet natuurlijk wel genoeg geld op je rekening staan. Kunnen we de huur niet afschrijven, dan hoor je dat meteen van ons. Een automatische incasso is makkelijk op te zeggen. Wil je Wonen Zuid machtigen de huur automatisch van je rekening af te schrijven? Regel het dan eenvoudig via ons klantportaal of vul het formulier huur betalen in.

AcceptEmail
AcceptEmail is simpel gezegd een factuur per e-mail. Je krijgt van ons de rekening om de huur te betalen per e-mail. Vanuit de e-mail kun je vervolgens rechtstreeks via je eigen bank in een beveiligde omgeving de rekening (huur) betalen. In dit filmpje kun je zien hoe betalen per AcceptEmail werkt. Wil je via AcceptEmail gaan betalen? Vul dan het formulier huur betalen in

Internetbankieren
Het is heel makkelijk om de huur te betalen via internetbankieren. Je kunt dit iedere maand handmatig doen, maar je kunt ook een automatische betaling instellen. In dat laatste geval wordt de huur iedere maand op een vast moment automatisch overgemaakt. Ons IBAN nummer is NL85 INGB 0655613730. Je klantnummer kun je gebruiken als kenmerk. Verandert de huur die je moet betalen, vergeet dan niet om het bedrag van je (automatische) betaling aan te passen.

Met je pinpas
Betalen bij ons op kantoor is ook mogelijk, maar niet contant. Dit kan in Roermond (Buitenop 9) of in Heerlen (Dr. Poelsstraat 8) van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 14.00 uur.

Via de sociale dienst
Als je een uitkering krijgt via de sociale dienst is het in een aantal gemeenten mogelijk om hen te machtigen om je huur direct naar ons over te maken. Dan weet je zeker dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Neem eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag stellen?

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden