Zonnepanelen op je huurwoning?

Zonnepanelen, ze staan op steeds meer daken. Dus waarom nog niet op jouw dak? Met zonnepanelen kun je zelf een deel van de stroom die je nodig hebt opwekken. Dat doe je bovendien op een duurzame manier. Goed voor het milieu en goed voor je beurs. Bij de productie van elektriciteit uit zonlicht komen namelijk geen broeikasgassen en andere schadelijke stoffen vrij. En de zon is bovendien gratis!

Je verdient aan de zon zonder zelf panelen te kopen
Daarvoor doen we je nu een mooi aanbod. Wonen Zuid legt zonnepanelen op je woning. Die hoef je dus niet te kopen. Dat doet Wonen Zuid voor je. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de installatie of het onderhoud van het systeem. Alles wordt voor je geregeld. 

En de opbrengst van de panelen: die delen we. De helft voor jou, de andere helft voor Wonen Zuid.

Wil jij ook zonnepanelen op je huurwoning?
En wil je weten of je of jouw huurwoning hiervoor geschikt is? Vul dan het formulier in. Als jouw woning geschikt is krijg je dan een vrijblijvend maatwerkadvies.  

Advies en plaatsen door Gutami
We hebben voor het plaatsen van de zonnepanelen een hierin gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld: Gutami. Zij verzorgen het hele traject. Van het opmeten van het dak tot en met je persoonlijke maatwerkadvies. Bij akkoord volgt de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen.
 

De verdeling van de opbrengst
De verdeling van de 50/50 opbrengst werkt als volgt. Je krijgt een gegarandeerde opbrengst. Dat is de besparing op je energiekosten. De helft van de gegarandeerde opbrengst betaal je aan Wonen Zuid via de servicekosten. Bij normaal gebruik bespaar je echter twee keer zo veel op je energiekosten als dat je aan Wonen Zuid betaalt. Dat is dus die 50% winst voor jou.

Meer informatie vind je in de brochures aan de rechterkant van deze pagina
De brochure "Zonnepanelen op mijn dak" is speciaal voor zittende huurders. De andere brochure, "Zonnepanelen op mijn nieuwe woning" is specifiek voor nieuwe huurders. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden