Nieuwbouw 24 levensloopbestendige en 7 gezinswoningen, Donderbergweg Roermond

Tegenover het winkelcentrum en wijkcentrum “De Donderie” bouwen wij begin 2018 24 levensloopbestendige woningen en 7 gezinswoningen. Deze huurwoningen komen verspreid over de Donderbergweg, de Saturnusstraat en de Mercuriusstraat te liggen. 
Levensloopbestendige woningen
Levensloopbestendige woningen zijn woningen die zo gebouwd worden dat mensen er zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Op de begane grond bevindtzich een hal met toilet, een bergruimte voor wasmachine en droger, de woonkamer, open) keuken, , 1 slaapkamer en eenbadkamer (met douche, wastafel en toilet).. Op de eerste etage is nog een tweede, ruime slaapkamer en een bergruimte met cv-ketel en andere technische installaties. In de achtertuin ligt een (fietsen)berging met een oplaadpunt voor een scootmobiel.

Gezinswoningen
De gezinswoningen hebben op de begane grond een hal met toilet, woonkamer en(open) keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer (met douche, wastafel en toilet). Op de tweede verdieping is een derde slaapkamer en een bergruimte voor wasmachine en droger, cv-ketel en andere technische installaties. In de achtertuin is een (fietsen)berging gesitueerd.
Energieneutraal
De woningen zijn energieneutraal. Dit houdt in dat de woning zeer energiezuinig is door de toegepaste isolatie en de energiezuinige installaties (o.a. WTW, zonneboiler en elektrische radiatoren). Daarnaast is het dak voorzien van zonnepanelen en heeft de woning geen gasaansluiting meer. Voor deze voorzieningen betaalt u een zogenaamde Energieprestatie Vergoeding aan Wonen Zuid. Meer informatie vindt u in de brochure Wonen in een energiezuinige woning. Die u hiernaast kunt downloaden. 
Interesse?
Wilt u graag meer informatie over deze woningen of heeft u interesse in één van deze huurwoningen? Neemt u dan contact op met onze verhuurmedewerkster Philo Weekers via telefoonnummer 088 665 37 30.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden